Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is een specialisme waar we allemaal soms noodgedwongen gebruik van moeten maken. In dergelijke situaties wilt u natuurlijk wel een expert inschakelen, zodat u verzekerd bent van een gedegen eindresultaat. Bent u woonachtig in de regio Groningen, bijvoorbeeld in Hoogezand, Sappemeer, Kolham, Slochteren, Haren of Zuidlaren? En bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Reinders Installatietechnieken is u graag van dienst!

Welke loodgieters diensten leveren jullie?

Het maakt niet uit of het nu om een grote of een kleine klus; de vakmannen van Reinders Installatietechnieken draaien voor geen enkele klus hun hand om. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen, vervangen, onderhouden of repareren van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Dit zijn routineklussen voor ons, en wij helpen u dan ook graag! Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die Reinders Installatietechnieken voor u kan uitvoeren:

Water

 • Aanleg waterinstallatie
 • Waterontharders
 • Reparatie kranen
 • Terugstroombeveiliging controle

Riolering

 • Hemelwater/regenafvoer
 • Aanleg riolering
 • Camera inspectie
 • Riool ontstoppen
 • Toilet ontstoppen

Gas

 • Aanleg gasinstallatie
 • Gaslek controle

Legionella preventie

Legionella is een gevaarlijke bacterie die kan ontstaan wanneer er een periode geen doorstroming van water mogelijk is. Bepaalde situaties staan bekend om een verhoogd risico; denk bijvoorbeeld aan een sanitaire voorziening op een school die gedurende de zomervakantie niet gebruikt wordt. De Legionella bacterie verspreidt zich via minuscule waterdruppeltjes en als mensen die inademen kunnen ze ernstig ziek worden van onder andere Pontiac koorts of de veteranenziekte. Deze kunnen fatale gevolgen hebben. Preventie is dus zeker aan te raden!

Twijfelt u over de veiligheid van een watersysteem of zijn de sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfspand langere tijd niet gebruikt? Neem dan het zekere voor het onzekere en schakel Reinders Installatietechnieken in om een Legionella onderzoek uit te voeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd in loodgieterswerk!

Wilt u direct een loodgieter inschakelen? Neem dan even telefonisch contact met ons op, dan kunnen wij u sneller helpen. Voor niet-dringende vragen op het gebied van loodgieterswerk of Legionella preventie kunt u ons ook mailen.

Navigatie


Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl