Korte Groningerweg 43
9607 PS Foxhol
Bel ons!
Volg ons nu!

Kraan en douche

Kranen en douches zijn van die dingen waar men vaak niet al te veel aandacht aan besteedt. Toch is het de moeite waard om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die u op dit gebied heeft; moderne modellen kunnen namelijk een groot verschil maken in het comfort en gebruiksgemak. Reinders Installatietechnieken is hét adres voor wie op zoek is naar een nieuwe kraan of douche. Als het op kranen en douches aankomt, dan werken wij uitsluitend met de merken GROHE en Hotbath. Op die manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Welke kranen en douches kunnen jullie leveren?

  • Inbouwkranen: Inbouwkranen zijn kranen die in de wand verwerkt kunnen worden. Deze kranen worden voornamelijk in douches gebruikt, in combinatie met een regendouche set. Het is echter ook mogelijk ze boven de wastafel of in de keuken te gebruiken.
  • Keukenkranen: De keukenkraan is een van de meest intensief gebruikte onderdelen van uw keuken. Laat u daarom goed voorlichten door Reinders Installatietechnieken als u een nieuwe keukenkraan wilt aanschaffen. Wij hebben ze in allerlei uitvoeringen en prijsklassen!
  • Fonteinkranen: Fonteinkranen zijn kranen die over het algemeen worden gebruikt voor het fonteintje in de toiletruimte. Deze koudwaterkranen zijn er in diverse uitvoeringen, modellen en prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor een standaard vaste uitloop, maar ook een hoge draaibare uitloop behoort tot de mogelijkheden.
  • Wastafelkranen: Wastafelkranen zijn bij ons verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Het is echter wel belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt als u een nieuwe wastafelkraan wilt aanschaffen. Zo adviseren wij om in elk geval de diameter van de wasbak of waskom op te meten; de uitloop vanaf de kraan moet ongeveer 1 centimeter ten opzichte van de afvoer zijn verwijderd. Op die manier voorkomt u dat het water te veel spettert. Bij een waskom moet de stroom bij voorkeur recht naar beneden stromen.
  • Thermostaatkranen: Een thermostaatkraan houdt het water exact op de door u ingestelde temperatuur – ook als iemand anders in huis water gebruikt. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van de moderne badkamer. Veilig, betrouwbaar en waterbesparend. Een thermostaatkraan zorgt voor een optimaal douchegenot en beschermt tegen verbranding door (te) heet water.
  • Douchesets: Voor douchesets en douchesystemen werken we bij Reinders Installatietechnieken met GROHE als hoofdleverancier. GROHE douchesystemen maken het mogelijk om uw huidige douche te vervangen voor een nieuwe, luxueuze uitvoering, zonder dat een complete badkamer renovatie nodig is.

Ja, ik ben geïnteresseerd in kranen en douches!

Heeft u een nieuwe kraan of doucheset nodig? Reinders Installatietechnieken nodigt u graag uit om langs te komen bij onze showroom in het Groningse Foxhol. Hier kunnen wij u de verschillende mogelijkheden laten zien en u adviseren over de modellen die het beste aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard ook even contact met ons opnemen.

Navigatie


Douchesets

Reinders Installatietechnieken werkt o.a. met Grohe als hoofdleverancier voor douchesets en douchesystemen.​ Luxe douches & douchesystemen GROHE douchesystemen maken het mogelijk om je...

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden Showroom & Balie Verkoop

Showroom bezoek uitsluitend op afspraak: 0598-392263

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 12:00 uur

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Reinders Installatietechnieken 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl