Neem contact met ons op
0598 - 39 22 63

Pelletkachels

Werking pelletkachels

Pelletkachels zijn moderne houtkachels waarmee u een hoog rendement kunt realiseren. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, en worden doorgaans in ruimtes geplaatst waar intensief wordt geleefd (de woonkamer of de keuken bijvoorbeeld). De warmte wordt opgewekt door middel van houtpellets. Dir zijn geperste, cilindervormige brokjes gerecycled hout. U stelt simpelweg de gewenste temperatuur in op de pelletkachel, net zoals u dat bij een CV-installatie zou doen. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets er voor nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan.

Thermorossi pelletkachels

Reinders Installatietechnieken is importeur van een van de meest vooruitstrevende fabrikanten op het gebied van pelletkachels. De pelletkachels van Thermorossi zijn uiterst duurzaam en efficiënt. Kortom, de ideale manier om uw energierekening te verlagen!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze pelletkachels van Thermorossi, of wilt u direct een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact op met Reinders Installatietechnieken. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!

Voor alle modellen van Thermorossi KLIK HIER

Copyright Reinders Installatietechnieken - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl